MENU

Space tech 98 

Space Tech 98: Economische werkruimte die opvalt door flexibiliteit, stijl en functionaliteit

Het uitgebreide Space Tech 98-assortiment biedt veelzijdige en individuele oplossingen waarbij de systeemvarianten onderling volledig uitwisselbaar zijn. Het zowel in horizontale als in verticale richting uiterst slanke profiel gecombineerd met afgeronde of rechte profileringen zorgen voor een esthetisch en stijlvol resultaat.

Bij de ontwikkeling van dit systeem heeft men bewust de nadruk gelegd op flexibiliteit; snel en eenvoudig met een minimum materiaalverlies kan het systeem worden omgebouwd waardoor hoge kosten bespaard worden.

Slimme ruimteverdelers met een zeer slanke profilering

Space Tech 98 is overal op z'n plaats waar op flexibele wijze effectieve werkruimten gecreëerd moeten worden vooral met behoud van een representatieve uitstraling. Werkruimten die door hun indeling borg staan voor optimale productiviteit en met een fraaie vormgeving tevens bijdragen aan een plezierig werkklimaat. Bovendien maken ook de uitgebreide ondersteuningsmogelijkheden van D.E.B. Projectafbouw BV het werken met dit universele systeem tot een waar genoegen.

Of u nu opdrachtgever, architect, advies-bureau, aannemer, projectontwikkelaar of vastgoedverhuurder bent, met Space Tech 98 kunt u zeker uit de voeten!

Ruimteverdeling naar wens snel gerealiseerd

Een belangrijk kenmerk van de Space Tech 98 systeemwanden is de korte montagetijd. In combinatie met de eveneens korte levertijd betekent dit dat een ruimte bijna altijd in korte tijd volledig volgens uw wensen kan worden ingedeeld.

Dit alles draagt bij aan een optimale inrichting van de ruimte en een snelle oplevering.

Esthetisch en budgettair verantwoorde oplossingen

Toepassing van Space Tech 98 betekent kiezen voor een veelzijdige en functionele oplossing, die door de vele mogelijkheden in vrijwel elke situatie esthetisch en budgettair meer dan verantwoord is. Of het nu gaat om een functionele werkplek, luxe kantoor of een industriële omgeving, de zowel horizontaal als verticaal bijzonder slanke profilering, keuze uit afgeronde of rechte hoek- en kozijnprofilering zorgen steeds voor een fraai en strak ogend resultaat.

De zeer goede verplaatsbaarheid maakt aanpassing aan gewijzigde omstandigheden altijd mogelijk. Bouwtechnisch is toepassing van het Space Tech 98 systeem nagenoeg nooit een probleem. Ook de geluidsisolerende en brandwerende eigenschappen zijn afgestemd op de huidige eisen en normen.

Achter Space Tech 98 staat de professionele organisatie van D.E.B. Projectafbouw B.V. Deze is sterk in advisering en kan op flexibele wijze inspelen op uw wensen. Daarbij mag u rekenen op een innovatieve aanpak. Niet alleen als het gaat om nieuwbouw, maar ook bij renovatie.

De omvang van het productenpakket van D.E.B.Projectafbouw B.V. maakt het bovendien eenvoudiger om het plaatsen van de systeemwanden goed te laten aansluiten op andere onderdelen van de totale bouw, zoals plafonds en gevels. Een goed georganiseerde logistiek bevordert korte levertijden met de uit voorraad leverbare systeemwanden.

Living the space we create

Het uitgebreide assortiment van het wandsysteem Space Tech 98 biedt u veel keuzemogelijkheden:

  • Horizontale en verticale profielen; Smal en vlak.
  • Afdekprofielen; Accentloos of met ingelegde bies.
  • Profielafwerking; In elke gewenste RAL kleur, softline of geanodiseerd.
  • Gesloten panelen; Met vinyl afgewerkte gipsplaat, spaanplaat met melamine of gecoate staalplaat.
  • Glaspanelen; Onder meer enkel glas, dubbel glas, blankfloat of speciaal glas
  • Deurelementen; Uitgevoerd met afgeronde kozijnen en voorzien van stompe deuren met of zonder bovenspiegel dan wel kamerhoog, afgehangen aan r.v.s. paumelles.
  • Deurafwerking; Toplaag in elke gewenste RAL kleur, HPL of blank gelakt fineer.
  • Deurbeslag; Volgens klantspecificatie.
  • Accessoires; Onder meer horizontale jaloezieën, presentatiepanelen die in de wand worden opgenomen en schuifloketten.