QuickWall


De systeemwanden van het type QuickWall zijn door eenvoud een besparende factor in het huisvestingsbudget als het om werkplek inrichting gaat.
Direct uit voorraad leverbare profielen en een zeer snelle montage met een minimum aan overlast zorgen er tevens voor dat werkzaamheden binnen uw organisatie niet of nauwelijks verstoord worden.

QuickWall scheidingswanden worden standaard uitgevoerd in een vloerprofiel met terug liggende plint (VP-QW), plafondprofielen met ge´ntegreerde schilderijrails (BP-QW) en een 3-tal afgeronde hoekprofielen (22,5║, 45║ en 90░). In de wanden kunnen 12,5mm met Durafort vinyl beklede gipskartonpanelen, 4 tot 7mm enkele of dubbele beglazing alsmede stompe en/of opdekdeuren worden opgenomen. Leidingen en schakelmaterialen kunnen eenvoudig in de wand verwerkt worden en tot de optionele mogelijkheden behoren o.a. aluminium kabelgoten, jaloezieŰn, baliebladen, schuifdeuren etc.

QuickWall scheidingswanden worden gevormd door sendzimir verzinkte profielen, welke in een aluminium kader worden gesteld. De aluminium profielen zijn in een blank satijn geanodiseerde of standaard wit gemoffelde uitvoering leverbaar, overige kleuren zijn op aanvraag mogelijk. In dit kader en tegen het stalen frame worden de gipskarton- of gemelamineerde spaanplaat panelen door middel van omega-profielen gemonteerd. Een in standaard kleur verkrijgbare kunststof bies wordt vervolgens in het aluminium omegaprofiel aangebracht.
De spouw tussen de twee panelen wordt opgevuld isolatie ter verhoging van de geluidisolatie-waarde.
 
Specificaties
wanddikte 100mm
wandhoogte 6,000m╣
modulering
0,300m╣ ~ 1,200m╣ (afwijkende maatvoering in overleg)
profilering
aluminium plafondprofiel met ge´ntegreerde schilderijrail
aluminium vloerprofiel met terugliggende plint
aluminium afdekprofiel met kunststof inlegbies
aluminium hoekprofielen in afgeronde uitvoering
aluminium deurprofielen in haakse uitvoering, geschikt voor opdek-, stompe en hardglazen deuren
beglazing 4 tot 7mm
panelen 12,5mm gipskartonplaat met vinyl wandbekleding
12mm gemelamineerde spaanplaat
isolatie 45mm, persing 35 kg/m│
deuren HPL/hardglas
optioneel LED-verlichting, kabelgoten, jaloezieŰn, privacyfolie, baliebladen, schuifdeuren etc.
 
Achter QuickWall staat de professionele organisatie van D.E.B. Projectafbouw B.V.
Deze is sterk in advisering en kan op flexibele wijze inspelen op uw wensen waarbij u mag rekenen op een innovatieve aanpak.
Engineering van systeemwanden en Clean Room systemen vinden volledig plaats in de eigen organisatie en garandeert een constante, hoge kwaliteit en niet alleen als het gaat om nieuwbouw, maar ook bij renovatie.
De omvang van het productenpakket van D.E.B. Projectafbouw B.V. maakt het bovendien eenvoudiger om het plaatsen van de systeemwanden goed te laten aansluiten op andere onderdelen van de totale bouw, zoals plafonds en interieurbouw.
 
Living the space we create.