TecnoLine


Een strakke en vrijwel accentloze verticale belijning kan met het TecnoLine wandsysteem van D.E.B. Projectafbouw B.V. worden gerealiseerd.

Zowel gipskartonpanelen (FineLine panelen) als gemelamineerde spaanplaat laten zich in dit systeem meer dan uitstekend toepassen waardoor een ongekende vrijheid in moderne desins wordt aangeboden: houtstructuur, metallic-looks, streep motieven, effen kleuren etc.

Dit systeem biedt naast de veelzijdigheid ook de keuze in de product- en budget afhankelijke eigenschappen van gipskarton- en gemelamineerde spaanplaat panelen.

Direct uit voorraad leverbare profielen en een zeer snelle en schone montage met een minimum aan overlast zorgen er tevens voor dat werkzaamheden binnen uw organisatieniet of nauwelijks verstoord worden.
 

TecnoLine systeemwanden worden standaard uitgevoerd met geŰxtrudeerde aluminium profielen: vloerprofielen met terugliggende plint (VP49, VP, VP81), plafondprofielen met ge´ntegreerde schilderijrails (BP) en fraaie haakse of afgeronde hoekoplossingen (HPR90ST, HP90ST, HPT90ST).

Zowel de met Durafort vinyl beklede 12,5mm gipskarton- als 12mm gemelamineerde spaanplaat panelen worden onzichtbaar middels een uniek klemsysteem op het in de spouw opgenomen stalen frame bevestigd.

Stompe en/of hardglazen deuren in zowel standaard als buitenstandaard afmetingen zijn middels haakse en/of afgeronde deurprofilering eenvoudig en volledig in het systeem integreerbaar.

Leidingen en schakelmaterialen kunnen eenvoudig in de wand verwerkt worden en tot de optionele mogelijkheden behoren o.a. LED-verlichting, baliebladen, schuifdeuren etc.

Het TecnoLine wandsysteem is uitstekend combineerbaar met Space Tech 98- en Syplux systeemwanden.
 
Specificaties
wanddikte 98mm
wandhoogte 3,500m╣
modulering
1,200m╣
profilering
aluminium plafondprofiel met ge´ntegreerde schilderijrail
aluminium vloerprofiel met terugliggende plint, in 3 uitvoeringen beschikbaar
aluminium hoekprofielen in haakse- of afgeronde uitvoering
aluminium deurprofielen in haakse- of afgeronde uitvoering, geschikt voor stompe en hardglazen deuren
panelen 12,5mm gipskartonplaat met vinyl wandbekleding, type FineLine
12mm gemelamineerde spaanplaat
isolatie 45/60mm
deuren HPL/hardglas
optioneel LED-verlichting, schilderij ophangsystemen, schuifdeuren etc.
 
Achter TecnoLine staat de professionele organisatie van D.E.B. Projectafbouw B.V.
Deze is sterk in advisering en kan op flexibele wijze inspelen op uw wensen waarbij u mag rekenen op een innovatieve aanpak.
Engineering van systeemwanden en Clean Room systemen vinden volledig plaats in de eigen organisatie en garandeert een constante, hoge kwaliteit en niet alleen als het gaat om nieuwbouw, maar ook bij renovatie.
De omvang van het productenpakket van D.E.B. Projectafbouw B.V maakt het bovendien eenvoudiger om het plaatsen van de systeemwanden goed te laten aansluiten op andere onderdelen van de totale bouw, zoals plafonds en interieurbouw.
 
Living the space we create.