Syplux


Het Syplux wandsysteem van D.E.B. Projectafbouw B.V kenmerkt zich door de geprefabriceerde cassette-elementen (monoblock) en een snelle bouwmethodiek; complete elementen worden kant-en-klaar op het project aangeleverd en is het slechts een kwestie van tijd om deze elementen te monteren.
Direct uit voorraad leverbare profielen en een zeer snelle en schone montage met een minimum aan overlast zorgen er tevens voor dat werkzaamheden binnen uw organisatie niet of nauwelijks verstoord worden.
 
 
Syplux systeemwanden worden standaard met geŰxtrudeerde aluminium uitgevoerd: terugliggende vloerprofielen (VP49, VP, VP81), plafondprofielen met ge´ntegreerde schilderijrails (BP) en fraaie haakse of afgeronde hoekoplossingen (HPR90ST, HP90ST, HPT90ST).
In de elementen kunnen 9,5mm met Durafort vinyl beklede gipskartonpanelen, 10mm gemelamineerde spaanplaat en/of 2-zijdig 4 tot 7mm beglazing worden opgenomen. De elementen zijn onderling uitwisselbaar en bij de horizontaal geplaatste elementen is slechts een 25mm aluminium belijning zichtbaar. Stompe en/of hardglazen deuren in een zowel standaard als buitenstandaard afmeting zijn middels haakse en/of afgeronde deurprofilering eenvoudig en volledig in het systeem integreerbaar.
Leidingen en schakelmaterialen kunnen eenvoudig in de wand verwerkt worden en tot de optionele mogelijkheden behoren o.a. SypLED-verlichting, volledig ge´ntegreerde horizontale lamellen, baliebladen, schuifdeuren etc.
Het Syplux wandsysteem is uitstekend combineerbaar met Space Tech 98- en TecnoLine systeemwanden.

Specificaties
wanddikte100mm
wandhoogte 6,000m╣
modulering
0,300m╣ ~ 3,000m╣
profilering
aluminium plafondprofiel met ge´ntegreerde schilderijrail
aluminium vloerprofiel met terugliggende plint, in 3 uitvoeringen beschikbaar
aluminium afdekprofiel, vlakke uitvoering
aluminium hoekprofielen in haakse- of afgeronde uitvoering
aluminium deurprofielen in haakse- of afgeronde uitvoering, geschikt voor stompe en hardglazen deuren
beglazing4 tot 7mm
panelen9,5mm gipskartonplaat met vinyl wandbekleding
10mm gemelamineerde spaanplaat
isolatie45/60mm
deurenHPL/hardglas
optioneelLED-verlichting, horizontale lamellen, privacy-folie, schuifdeuren, etc.
 
Achter Syplux staat de professionele organisatie van D.E.B. Projectafbouw B.V.
Deze is sterk in advisering en kan op flexibele wijze inspelen op uw wensen waarbij u mag rekenen op een innovatieve aanpak.

Engineering van systeemwanden en Clean Room systemen vinden volledig plaats in de eigen organisatie en garandeert een constante, hoge kwaliteit en niet alleen als het gaat om nieuwbouw, maar ook bij renovatie.

De omvang van het productenpakket van D.E.B. Projectafbouw B.V maakt het bovendien eenvoudiger om het plaatsen van de systeemwanden goed te laten aansluiten op andere onderdelen van de totale bouw, zoals plafonds en interieurbouw.

Living the space we create.