Vacatures


D.E.B. Projectafbouw B.V. is een jong bedrijf op zoek naar expansie in haar personele bezetting. Vanwege een sterke groei in de order portefeuille zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers.

Niets is ons te gek als het gaat om projectafbouw, wij maken wat de opdrachtgever vraagt. En dan bij voorkeur beter dan hij had verwacht.

Wat zoeken wij?

We zoeken medewerkers die sterk zijn in het ontplooien van eigen initiatieven en bereid zijn hun mouwen op te stropen. Gezien de schaal van de (kleine) onderneming is de functie niet met een schaartje te knippen. Dit houdt in dat geen dag er hetzelfde uit ziet. Mede door de diversiteit van de producten die D.E.B. Projectafbouw B.V. op de markt brengt, is iedere dag weer een uitdaging. Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en is je passie afbouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat hebben we te bieden!
 
Een afwisselende job in een ontspannen omgeving. Het werkgebied waarin wij opereren is voornamelijk Noord-Holland. Dit neemt niet weg dat er zo nu en dan ook projecten buiten de provinciale grenzen worden uitgevoerd.
 
De arbeidsvoorwaarden van D.E.B. Projectafbouw B.V. zijn ronduit goed. Pensioen voorzieningen, spaarloonregeling, winstuitkering, studiekosten vergoeding, auto van de zaak en een goed salaris. Uiteraard zijn de vergoedingen en emolumenten afhankelijk van je functie, kennis en kunde.
 
Hebben we je interesse gewekt? Aarzel niet en solliciteer op een van onze functies.

Uw sollicitatie brief en CV kunt u sturen naar:

D.E.B. Projectafbouw BV
T.a.v. Peter Voulon
Peter.voulon@DEBProjectafbouw.nl

Acquisitie op openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Bekijk ons huidige vacature overzicht