MENU

Vacatures bij D.E.B. Projectafbouw

D.E.B. Projectafbouw B.V. is een jong bedrijf dat op zoek is naar expansie in haar personele bezetting. Vanwege een sterke groei in de orderportefeuille zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Niets is ons te gek als het gaat om projectafbouw, wij maken wat de opdrachtgever vraagt. En dan bij voorkeur beter dan hij had verwacht.

Wat zoeken wij?

We zoeken medewerkers die sterk zijn in het ontplooien van eigen initiatieven en bereid zijn hun mouwen op te stropen. Gezien de schaal van de (kleine) onderneming is de functie niet met een schaartje te knippen. Dit houdt in dat geen dag er hetzelfde uit ziet. Mede door de diversiteit van de producten die D.E.B. Projectafbouw B.V. op de markt brengt, is iedere dag weer een uitdaging. Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en is je passie afbouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat hebben we te bieden?

Een afwisselende job in een ontspannen omgeving. Het werkgebied waarin wij opereren is voornamelijk Noord-Holland. Dit neemt niet weg dat er zo nu en dan ook projecten buiten de provinciale grenzen worden uitgevoerd.

Hebben we je interesse gewekt? Aarzel niet en solliciteer op een van onderstaande functies.

Werkvoorbereider | Projectleider

Stuur uw sollicitatie brief en CV naar:

D.E.B. Projectafbouw BV
T.a.v. Peter Voulon
Peter.voulon@DEBProjectafbouw.nl